Tel: +31 (0)30 2412002 | info@reveste.nl

Opdrachtgevers

ReVeste werkt voor o.a. de volgende retailers:


Al 200 jaar vormen thee en koffie de passie van Simon Lévelt. Bij Simon Lévelt vindt u vakmanschap, de lekkerste koffie en thee uit alle windstreken, van de allerbeste kwaliteit en met zorg voor mens en milieu. Momenteel zijn er meer dan 40 Koffie&Thee speciaalzaken verdeeld over geheel Nederland en België, geëxploiteerd door gedreven en enthousiaste franchisenemers.

Simon Lévelt Simon Lévelt koffie en thee formule Simon Levelt Dordrecht

mobielnl

Mobiel.nl heeft een tweede servicepunt in Nederland geopend. Het eerste servicepunt bevindt zich op het hoofdkantoor in Leidschendam, het nieuwe tweede servicepunt is op 20 september geopend op het Europaplein 702 in Utrecht. Daarmee kiest ook deze online speler voor een combinatie van fysieke retail met online.

Bij de servicepunten van Mobiel.nl kan je onafhankelijk advies krijgen over welk abonnement en welke smartphone je het beste kan kopen. Mobiel.nl is een onafhankelijke partij en kan dus ook alle abonnementen van alle (grote) Nederlandse telecomproviders aan je verkopen.

Bij het servicepunt kan je naast verkoopadvies ook terecht voor al je problemen met een smartphone of vragen die je erover hebt.

Mobiel.nl kiest hiermee voor een omnichannelstrategie waarbij fysieke servicepunten het online kanaal zullen ondersteunen.  Bij voorkeur zitten deze servicepunten niet op een locatie in de drukke binnenstad. De locatie moet bereikbaar en toegankelijk zijn voor iedereen, ongeacht het gekozen vervoermiddel. Er wordt ultieme service geboden op een breed scala aan onderwerpen. Mobiel.nl spreekt dan ook over servicepunten in plaats van winkels”.

servicepunt-mobiel-nl tweede-servicepunt-mobiel-nl-2

Tele2 logo

Tele2 is een van oorsprong Zweedse telecomaanbieder en levert zowel vaste als mobiele telefoniediensten, datanetwerken en internetdiensten. Bij het grote publiek is het bedrijf bekend geworden als gevolg van het in het verleden aanbieden van goedkoop bellen voor consumenten. Tele2 werd eind jaren 70 in Zweden opgericht en is aanwezig in 10 landen waar het aan meer dan 34 miljoen klanten diensten levert. In september 2013 meldde het bedrijf fors te gaan investeren in de aanleg van het netwerk in Nederland. Aan het eind van 2015 moet het netwerk landelijke dekking hebben. Tele2 gaat hiermee de concurrentie aan met KPN, T-Mobile en Vodafone. Tele2 wil een marktaandeel van 20% van de Nederlandse mobiele telefonie veroveren.

Tele2-store-inside-overview-lr Tele2-store-outside-lr

BelCompany

BelCompany was met  ca. 90 winkels telecomaanbieder in Nederland. BelCompany is onderdeel van Vodafone Libertel B.V. en werd in 1995 opgericht. Eind november 1995 opende de eerste BelCompany in Zaandam zijn deuren. Winkels bevinden zich op A1 locaties door heel Nederland. BelCompany had haar toppositie mede te danken aan haar beleid de consument de vrijheid te geven uit alle toestellen en te kunnen kiezen. BelCompany is volledig opgenomen in de retailorganisatie van Vodafone.

Flying Tiger is onderdeel van de Deense Tiger.dk retailketen en  startte  in 1995 in Kopenhagen. Zij heeft zich ontwikkeld van één enkele outlet tot een gevestigde internationale keten. Vandaag is Tiger met  ca. 460 winkels in 26 landen vertegenwoordigd. In 2008 is voet op Nederlandse bodem gezet. Op 14 oktober 2008 ging de eerste vestiging open in Arnhem. Inmiddels is de 19e winkel in Nederland geopend. De Flying Tiger winkels bieden een eigenzinnige, steeds wisselende selectie van eigen ontworpen producten tegen verrassend betaalbare prijzen. De artikelgroepen zijn onder andere huis, speelgoed, hobby, snacks, elektronica, gadgets, mode-accessoires en meer. ReVeste heeft Flying Tiger geadviseerd bij de aanhuur van filialen in onder andere, Nijmegen, Utrecht, Eindhoven,
Den Bosch en Groningen.

 Flying Tiger Flying Tiger Den Bosch  Flying Tiger Flying Tiger

Scapino

In Nederland is Scapino met meer dan 200 winkels de grootste aanbieder op het gebied van schoenen, mode, sport- en vrijetijdsartikelen voor het hele gezin. Voor kinderschoenen hanteert Scapino het Dr. Visser keurmerk, dé garantie voor de beste kwaliteit tegen een voordelige Scapino-prijs. Daarnaast verkoopt Scapino diverse A-merk sportartikelen voor indoor- en outdoorsporten en is in bijna elke Scapino een Aktiesport shop-in-shop gevestigd. Recent introduceerde Scapino, door experts gekeurde, schoenencollecties voor mensen met diabetes of obesitas.
Ook in de webshop vindt de consument de actuele producten tegen de beste prijzen. Verder is in iedere Scapino-winkel een Intreza Shoepoint gevestigd waar online bestelde schoenen kunnen worden afgehaald.

Scapino Scapino Scapino

D-reizen is sinds jaar en dag dé specialist op het gebied van vakantiereizen. De inmiddels 270 D-reizen Vakantiewinkels zijn door het hele land verspreid. D-reizen wil het aantal verkooppunten in Nederland vergroten met 30 winkels. Al worden er tegenwoordig steeds meer reizen via internet (20%) en de contact centers (10%) geboekt, het persoonlijke contact blijft in de advisering en uiteindelijke boeking voor veel mensen van groot belang. De vakantiewinkels zijn gerestyled en hebben een frisser, open karakter & moderner jasje gekregen. Juist die combinatie tussen enerzijds de internetboekingen en anderzijds de fysieke winkels maakt dat de winkelportefeuille van D-reizen kan blijven groeien!

Halfords is een winkelketen met zo’n 51 winkels in Nederland. De Halfords winkels bieden accessoires en diensten voor onderweg; fietsen, auto- en fietsaccessoires, car-audio en navigatiesystemen.Het assortiment is altijd actueel en producten en diensten zijn van goede kwaliteit. De formule levert ook inbouwservices op locatie of in de eigen Superstores. Halfords heeft drie verschillende winkelformats.
De Citystores zijn te vinden in de winkelstraat, het winkelcentrum of gewoon in  de buurt met een gepast assortiment. Elke Citystore heeft een fietswerkplaats voor service en reparatie. De Superstores bevinden zich op goed bereikbare plaatsen in de randsteden en bieden en breed assortiment., inclusief fietsenwerkplaats en serviceinbouwstation. Ook de webstore biedt een volledig asssortiment.

  

.

Simon Lévelt
Regatta
BelCompany